Intresserad?
SJÖGLÄNTAN

OMRÅDET

Strand Markör
Motionsspår

Ett aktivt liv i södra handen

I kvarteret Sjögläntan bor du härligt nära naturen. Bara några minuter bort har du Rudans populära friluftsområde där du kan fiska, bada, cykla och motionera – eller kanske bara ströva omkring och andas skogsluft. Runt Rudan tränar både vardagsmotionärer och elitidrottare året runt och här kan du åka skidor och skridskor vintertid.

BRF Sjögläntan

Alltid nära till ett träningspass

Rudan är ett populärt friluftsområde och naturreservat som bara ligger 300 meter väster om Sjögläntan. På Rudans friluftsområde hittar du gott om gröna miljöer för uteliv. En naturupplevele som gjord för rörelse, lek och aktivitet oavsett om du är ung, äldre eller mittemellan.

BRF Sjögläntan

Eller bara en promenad i skogen

På Rudans friluftsområde finns promenadvänliga skogar, stora ängar, friluftsbad, ädelfiske, motions och skidspår med konstsnö, elljusspår, grillplatser och även en teaterlada. Närheten till Rudan gör det enkelt för dig att ta en joggingtur eller en stärkande promenad i den gröna och sköna skogsmiljön.

Vi ses på torget

I kvarteret Sjögläntan är Torget är en viktig plats, både visuellt och socialt. På torget planeras för fiket som serverar både morgonkaffet och kvällsmackan och här blir även gott om ytor för personliga möten.

BRF Sjögläntan

Kanske är du hellre hemma

Med lägenheter i många varierande storlekar och former har Sjögläntan något som passar de flesta drömmar och faser i livet. Här finns kvadratsmarta ettor, ljusa och luftiga tvåor med rymlig balkong och bra förvaring, fina trerummare och flera flexibla fyror för dig som vill ha ett hem med lite extra utrymme.